Bereken uw leveringskost


U kan de leveringskost zelf berekenen door het afleveradres in te geven. Klik op de knop 'Bereken de leveringskost' en vul de velden in.

Bereken uw leveringskost

Vul het afleveradres in en klik op 'Bereken leveringskost' om de afleveringskost naar een specifiek adres te berekenen.

Transportkost = 1.5km BTW ex.
Voor bestellingen binnen een straal van 200km en boven 750€ BTW ex., rekenen wij enkel 25€ km heffing.
Lossen met kraanwagen: +30 euro

Berekende afstand voor levering:
De leveringskost naar het opgegeven adres is::
Als de levering niet verder is dan 200km en als uw bestelling groter is dan 750€ BTW ex., dan vervalt bovenstaande berekende leveringskost en rekenen wij enkel 25€ km-heffing. Voor leveringen met kraanwagen komt er 30€ BTW ex. bij.

* Verplichte velden

Annuleer of 

Nieuwsberichten

Informatie

Trappen, bruggen en passerellenHet gebruik van staal als basismateriaal voor diverse constructies biedt heel wat voordelen en is vaak de ideale oplossing voor eenvoudige tot uiterst complexe realisaties.
Elegante structuren met een hoge stabiliteit en duurzaamheid zijn steeds het gevolg van doordachte ontwerpen.

Het grote aanbod handelsstaalprofielen maakt het altijd mogelijk om de meest economische en architecturaal verantwoorde structuren te bouwen.
De toepassingen zijn zeer uiteenlopend : leuningen, meubilair, trappen, afsluitingen, windschermen, draagconstructies, luifels, bruggen, enz.

Ook de combinatie met diverse andere materialen, zoals ondermeer hout, glas en kunststoffen, en de verschillende oppervlaktebehandelingsmogelijkheden, zoals natlak, thermisch verzinken en poederlak, staan garant voor elke gewenste uitstraling.

 Realisaties


Meer info?

Meer info of een offerte?

Hier