Bereken uw leveringskost


U kan de leveringskost zelf berekenen door het afleveradres in te geven. Klik op de knop 'Bereken de leveringskost' en vul de velden in.

Bereken uw leveringskost

Vul het afleveradres in en klik op 'Bereken leveringskost' om de afleveringskost naar een specifiek adres te berekenen.

Transportkost = 1.5km BTW ex.
Voor bestellingen binnen een straal van 200km en boven 750€ BTW ex., rekenen wij enkel 25€ km heffing.
Lossen met kraanwagen: +30 euro

Berekende afstand voor levering:
De leveringskost naar het opgegeven adres is::
Als de levering niet verder is dan 200km en als uw bestelling groter is dan 750€ BTW ex., dan vervalt bovenstaande berekende leveringskost en rekenen wij enkel 25€ km-heffing. Voor leveringen met kraanwagen komt er 30€ BTW ex. bij.

* Verplichte velden

Annuleer of 

Nieuwsberichten

InformatieMetaalwerk Hancke is gegroeid uit een loonbedrijf samen uitgebaat door de broers Willy en Daniël Hancke in het jaar 1965.

In 1971 werd een werkplaats van 400m² gebouwd en werden er twee werknemers aangenomen.

In 1976 werd de persoonlijke zaak van Daniël Hancke omgevormd tot NV Metaalwerk Hancke.

In 1977 werd er een uitbreiding van de werkplaats gedaan voor steeds grotere constructiewerken en grotere tewerkstelling, evenals de constructie van agrarische loodsen. Er werden rolbruggen geplaatst en het machinepark werd uitgebreid met diverse moderne machines. CNC-machine voor het zagen, boren, ponsen van profielen en platen,...

In 1981/1984 en 1990 volgden nog diverse uitbreidingen qua gebouwen en personeel en werden de activiteiten ook uitgebreid tot industriële bouw.

In 1992 komt zoon Regis Hancke in het bedrijf.

Het bedrijf groeit verder uit tot een dynamisch bedrijf met een hoog-performant machinepark en 25 gekwalificeerde medewerkers.Met dit team zijn wij in staat om iedere staal(bouw) uitdaging tot een goed einde te brengen.